31 Januari 2009

DARI MRSM TRANSKRIAN KE MRSM BENTONG

Cikgu Maznan Maamor (Pak Nan) , Guru Kanan Bahasa Melayu merangkap Ketua Warden akan bertukar ke MRSM Bentong, Pahang mulai 1 Februari 2009. Beliau akan melaporkan diri di sana sebagai Timbalan Pengetua Hal Ehwal Kokurikulum (TPHEKO). Tahniah dan Selamat Maju Jaya! Gembira rasa hati kerana sahabat telah maju setapak lagi dalam kerjayanya. Sedih rasa hati kerana rakan seperjuangan yang sama-sama membangunkan MRSM Transkrian sejak 1 April 2002 dan sama-sama berjuang dalam bidang bahasa telah berpindah.

Kepada Pak Nan, kami warga Jabatan Bahasa MRSM Transkrian mengucapkan Selamat Berkhidmat di tempat baru. Beliau akan berkhidmat kembali dengan mantan Pengetua MRSM Transkrian , Haji Mohd Yusoff Hassan.
MyEm0.Com
berdiri (kiri)
cikgu siti zurhaida, cikgu k.suganthi, cikgu mariam, cikgu syafenas (sekarang di mrsm batu pahat), cikgu haslinda, cikgu nurafida (isteri pak nan),cikgu aina
duduk (kiri)
cikgu shuhaimi, cikgu maznan, cikgu mohd amin (gc bahasa inggeris)
tiada dalam gambar-
cikgu kamil (ketua jabatan) , cikgu adz jamros
iman_kasih
[quote]Originally posted by [i]anasue[/i] at 13-1-2009 11:34 PM [url=http://mforum3.cari.com.my/redirect.php?goto=findpost&pid=28291769&ptid=374771][img]http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif[/img][/url]Iman..nnt u bg yer ranking tu.My doter kat mrsm transkrian.....suka dia orang bila batch dia orang dpt first....tp sedih dia org sbb pengetua dia org dh kena transfer ke mrsm bentong. dia kena buka maktab baru, mara percaya dia sebab berjaya kat transkrian....nangis cikgu cikgu kat sana bila tau dia org first...(batch dia org ni cikgu gerun sikit..sebab kuat main....trial pun tak excel....bayangkan sebulan sebelum periksa cikgu dia org struggle gile gile maths sbb keputusan tak berapa best..MRSM transkrian...first ranking 4 subjek... English, agama, geo and kemahiran hidup. tahniah to my doter and batch dia org. [/quote]ok...nnt iman bagi ek...pengetua lama dia orang memang baik..tegas, penyayang, jaga kebajikan guru dan pelajar..mrsm lain result tak teruk mana kak tapi transkrian is the best...mrsm yg paling teruk pun gps still tak sampai 1.2.. kira ok la tu. pengetua lama kata bettter than the best

4 ulasan:

-nEtPoSt- berkata...

aLamak...

maCam maNer Laa MRSM Trans tanpe diEr....
dLu diEr Laa yG sLalu roTan sY masEr diEr jaDik kTua waRden...

NUke_Rude berkata...

huhuhu.. dah nak pindah da pak nan.. huhu.. hilang la sorg warden yg best kat transkrian tu...

ibnusarha berkata...

assalamualaikum cikgu mie(selalu panggil cikgu suhaimi, apa khabar? kenal kamik sik(guna bahasa melayu sarawak)? kamik di Universiti Malaysia Sarawak bidang perubatan. Cikgu, tolong doakan saya di sini lagi 2 minggu exam. Terima Kasih cikgu atas segalanya!!Sampaikan salam saya kepada semua cikgu di jabatan bahasa dan semua kalau dapat. Sampai salam sayang saya pada MR AMIN DIN, Cikgu zu, Cikgu haslinda, cikgu aina, cikgu kamil,ms mariam ms adz

cikgu mie berkata...

salam..terima kasih daniel. sejak 1 mei saya sakit. cuti sakit 2 bulan. sekarang baru dapat aktif sikit kembali...